Milyen ez a konfig játékra?
ASROCK 960GM-GS3 FX LAP
AMD FX 4130 3.8 GHZ PROCI
SApphire HD 7850 1GB VGA
8GB SAMSUNG RAM
500GB WD HDD
CHIEFTECH 400W TÁP
HKC HÁZBAN
Az újabb játékok (pl bf3, call of duty, medal of honor új részei, gta 4)mennyire fognak rajta elfutni? esetleg full grafikával?
iARENA TÁP, már nem tudok váltani sajnos, ma rakattam össze s csak azért fx 4130 mert ahol összerakattam ezt tudták beletenni.
Annyi nem tetszik még h nagyon hangosan zúg benne valamelyik venti hátul... ez normálisegy új gépnél???vagy csak szar minőségű benne valami?
Tesómnak egy iArena 450W-s tápja van és nem hangos. A nagyon hangos cucc ettől lehet a táp is, de szerintem inkább a CPU hűtő esetleg a rendszerszellőztető, ha van. Kinyitod a gép oldalát és megnézed, hogy melyik hangos (le is foghatod kis időre a ventit). A hangos hűtés helyére tehetsz új/jobb fajtát később és akkor relatíve csendes géped is lehet. A játékok szépen fognak futni magas vagy akár ultra garfikával is, bár a 7850-t meg lehet fogni magas felbontáson néhány komolyabb gépigényű játékkal.
Nekem is 7850 karim van és egy X4 945-tel hajtottam, úgy sem volt rossz páros...most egy FX-6300-t tettem mellé, de még csak a Far Cry 3-al játszom azóta (az nem lett gyorsabb, mivel elég GPU igényes/limites játék). De ha már megvan a gép, akkor már csak ki kéne próbálnod! Szerintem elégedett leszel vele, főleg ha régi/gyenge gépről váltottál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!