Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb PCI videokártya?

Melyik a legjobb PCI videokártya?

Figyelt kérdés
PCI videokártyákat már nem igen fejlesztenek mostanában, ezért az utolsók amiket megcsináltak, azok a legjobbak ebből a fajtából. Melyek ezek?
2009. aug. 22. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgy hallottam vannak olyan elvetemült gyártók akik mostanába hozta ki kártyát ebbe az 1000 éves foglalatba
2009. aug. 23. 00:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Fú hát :D

Nekem a mai napig van egy 1 MB-os és egy 4 MB-os S3 Triom. Mindkettő PCI-os :D

2009. aug. 23. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, adtak ki 8600gt-t, vagy gs-t is pci-be, bár értelmét azt nem látom.

Egyébként Szerintem az egyik legbrutálisabb vga a voodoo 6000:

[link]

Ennél brutálisabb már csak 4 ilyen tud lenni egymás mellett:

[link]

De ezekből a kártyákból nagyon kevés készült, és már most drágábban kapsz ilyet, mint amennyibe akkor került, mikor kiadták, már ha van olyan ember, aki el is adná neked...

egy kincs!

2009. aug. 28. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem ennél jobb nincs már:

[link]

2009. aug. 29. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

mondjuk elég a képre ránézni, és azonnal meglátod azt, hogy a képen nem pci-s, hanem pci-e es vga van!

de ha tényleg a legerősebb kell, akkor:

8600gt: [link]

2009. aug. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.