Miért kapcsolódik ki a gépem?
Bizonyos időközönként kikapcsolódik a gépem. A hómérséklettel nincsen gond. Legutóbb 55 (biosban 85-re van állítva a kikapcsoló érték) foknál kapcsolódott ki , éppen a chromeba léptem be.
Van amúgy, hogy egy játékba próbálok belépni, vagy youtobe-on nézek videót és akkor kapcsolódik ki.
A videokártya most volt kicserélve, de csere előtt is kapcsolódott ki a gép.
Mivel lehet a gond? Talán a kábelekkel van valami? Vagy azok egyáltalán okozhatnak-e ilyen problémát? Esetleg a táp a hibás?
Melyik alkatrészt befolyásolja (a videokártyán kívül) az, ha elindítok egy játékot, vagy ha videót nézek youtube-on?
Esetleg a videokártyát kellene egy másik helyre szúrjam?
Légyszi segítsetek!
nvidia nforce2 MCP processzorom van. Elég régi típus,ingyen rakták össze a gépet is, mert a régi elromlott, de ezzel is egy csomót szenvedek. Már vettem egy másikat, csak nincsen usb-s billentyűzetem és hétfőig még valahogy ki kéne bírjam ezzel a géppel :S
Ja meg van 1 plusz ventilátor is a gépben:S és perpillanat még az oldala is le van véve, szóval ezek szerint elég rossz a helyzet, ugye? :S
Mindenesetre köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!