Egy micro ATX-es házba bele megy-e az ATX es lap? Jah ez lenne a gép:AMD Phenom II 710 X3 Gigabyte MA785GT-UD3H Corsair 2x1GB DDR3 1600MHz Hitachi 500GB 16MB SATA2 Codegen M611-CA 400W Ehhez is írjatok h milyen lenne, esetleg tapasztalatokat!
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 10:32
1/15 anonim válasza:
mivel széria igy bele megy de a táp az kevés lessz :)
és persze függ attol is hogy a táp hogy helyezkedik el
de én nem raknám micro atx házba :)
hozzá dobnák még ugy 4 lepsit és vennék normális házat :)
2/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ!! tápnak esetleg ajánlanál vmit? ami jó de mégis pénztárcabarát:)
2009. aug. 24. 22:27
3/15 anonim válasza:
hy!
sztem nem fér bele..nem véletlen van ott az matx és atx jelölés... egyébként pofás kis gép ahogy nézem, de a videókártyát nem látom...
jah,és a tápot én legalább 100W-al feljebb vinném, mert ennek a konfignak kevés lesz, ha beleül még egy jobb videókártya is...de lehet, h már anélkül is...
4/15 A kérdező kommentje:
őőő integrálva van egy ati HD 4200 (directx10.1,picxelshader 4...) komoly cuccos a procival tesztek alapján komoly game-ra is lehet adni am később tervezem h crossfire-vel összekötöm egy hd 4650 el mert kompatibilisek:) jah és tápnál márka chieftech? vagy valami? a ház + táp 11-12 kikéne jöjjön:)
2009. aug. 24. 22:38
5/15 anonim válasza:
nézd meg menniy pénzed van rá és úgy keress egy 500W körüli cuccot, én egy Chieftec cuccost ajánlanék, ha belefér, de FSP , Thermaltake , CoolerMaster, Zalman, Corsair, Gigabyte is elég jók... attól függ mennyi pénzed van rá... lehetőleg egy bazi nagy 12es venti pörögjön legalább az alján...és ha van még benne venti az nem gond...
6/15 anonim válasza:
hát, nem tudom, lehet, h akkor egy 550es kéne, de arra ne számolj, h 11ért kapsz kira tápot meg házat is... házat pár ezresél veszel bontóban pl. De akkor is 11ért nem nagyon vesztegetnek 5-600Wos tápot... nekem annó az 500Wos fél noname került 16k-ba.
7/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!chieftechen gondolkodok énis:)mert ugye nem keveset kajálnak a cuccok! 90 em van rá ezzela felálással 85k a ház 11táppal abból +5k megengedhető!hát összehozom vhogy !még1x köszi
2009. aug. 24. 22:52
8/15 anonim válasza:
Üdv elsö vok :) Codegen olcsó és jó :)
9/15 A kérdező kommentje:
nekem mostis az van és megvagyok vele elégedve a ház masszív a tápnak nincs baja! de az a baj h 450w os a legnagyobb és nemisolcsó mondjuk az házzal van:)
2009. aug. 24. 23:16
10/15 anonim válasza:
codegen nekem is jó volt amíg le nem égett :D
Összefüstölt az alaplappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!