Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik éri meg jobban?

Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

2-féle laptop variáció közül dilemmázok. Melyik a hasznosabb?

3. generációs 2,4es i5-ös proci + 2GB GDDR5 VGA

vagy

2. generációs 2,1-es i7-es proci + 1GB DDR3 VGA

Én azon gondolkozom, hogy a játékoknál melyik használódna el hamarabb. Ha jól gondolom akkor az 1. variációnál a proci hamarabb pörög 100-on mint, hogy a videokari ne bírja a grafit. A 2. variációnál viszont a videokari miatt szaggatna előbb a játék és nem a proci miatt. Jól gondolom? Tehát melyik érné meg jobban erős, mai gamek esetén?

2012. dec. 14. 15:38
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Hát azért fontos lene a két videokártya nemtudom mért nem irtad le...

hiszen ddr3 as mobil vga közt is vanak erösebek és ddr5 ösök közt is gyéngéb

én i5 öst veném enyi infoból

2012. dec. 14. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mindkét laptop esetében NVIDIA GeForce GT 635M van csak az egyik 1 másik 2GB-s
2012. dec. 15. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Inkább az i7-est vedd, mivel ez a videokártya nem igazán használja ki a gddr5-öt, pláne 2gb-ot. :D

Az 1gb-os vga max. 5%-kal lehet lassabb a másiknál, és szerintem ezt érdemes beáldozni egy jóval erősebb processzorért.

2012. dec. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!