Ha hangosan zúg a számítógépem az nagy hiba?
Ohh basszus...
Amúgy 2004-ben kaptam, azóta nem volt semmi hibája, mármint néha én "javítgattam" már amennyire értettem hozzá. (Lány vagyok...) :)
De ilyen alkatrész gondjai nem voltak soha. Csak most ha valamikor felhívok egy szerelőt (mert hát gondolom vannak szervizek nem? :D) és ha jól tudom másolt a windows rajta, mert egy ismerős bütykölte össze még 2004-ben. Ebből nem lesz gond?
cseréld ki a hibás ventilátort...
mert én úgy jártam hogy nem cseréltem ki és egyszer csak leállt aventillátor gépezés közbe, de ment a zene így nem hallottam hogy leállt :D
proci csere lett a vége
És ez drága dolog?
Amúgy most kicsit megütögettem az oldalát és halkabb lett...
Hát szervizbe ha elviszed
ha kijön hozád valaki az ugy biztos töbe fog kerülni a kiszálás miat...
szóval egy venti és anak cseréje még 5ezerbe sem kel hogy kerüljön. söt akár még felébe sem
persze ez is pénz de jobb mintha nem lene géped amit mert tönkrevágja ez a dolog
a venti csere nem drága
csak a cpu cseréje lenne sok pénz
Ő is ezt mondta :D
De akkor nem tudom hogy mert hozzányúlni porszívóval...Azt mondta, hogy ezt nem lenne ám szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!