Amd catalyst 12.11 telepítve, de MOM. Exe hibát észlelt?
Szia!
Egy újratelepítés után raktad rá a drivert, vagy egy már a gépen lévőt próbáltál frissíteni?
Én rendesen szívtam a driver frissítéssel az én gépemen. Hiába raktam rá a régire az új drivert, nem frissítette be a catalyst-ban és küldte a figyelmeztetéseket, hogy frissítsem.
Amikor pedig letöröltem a régi drivert, majdnem teljesen sötét lett a képernyő, alig tudtam visszatelepíteni. :S Akkor lett jó, amikor újraraktam a Windows-t és a friss OP rendszerre raktam fel a 12.11-et. Nekem csak így jött össze.
A kérdésedre válaszolva, nem hiszem, h magától meg fog oldódni.
Üdv:
Most raktam fel a 12.11-et Friss windowsra, nem volt előrre régi rárakva. Viszont, tegnap már ráraktam a vga cdjéről valami régebbit és arra a 12.11-et, és úgy működött.
Akkor ez most káosz mindenhol.:D , de köszi akkor lehet leszedem és úgy csinálom ahogy tegnap, ki tudja lehet konfigfüggő
Szerintem töltsd le az AMD honlapról a VGA-nak megfelelő 64bit-es drivert, rakd ki pendrive-ra és jöhet az újratelepítés.
Ha onnan nem megy fel rendesen, hibaüzit ír, akkor valami nem stimmel a gyári driverrel.
Nekem így jött össze, én is sokat szívtam vele. Azóta semmi szerencsére. (kopp kopp kopp)
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!