Lefújhatom féktisztító spray-al az alaplapot?
Figyelt kérdés
Nos van egy régi eléggé poros, de működőképes 775-ös lapom, és az lenne a kérdésem, hogy féktisztító spray-al lefújhatom-e. Azért kérdezem, mert vannak olyan helyek a lapon, ahonnan levegővel nem bírom kifújtatni a port meg egyéb ráragadt "cuccot" és láttam, hogy a fékdobra/fékferodorra csiszolás után ráfújva egy kisidő elteltével elpárolog, és ebből gondolnám, h. nem lehet baja a lapnak!! Ti mit gondoltok?2012. dec. 12. 23:12
1/4 anonim válasza:
Én nem kísérleteznék vele. Simán lemarhat róla akármit.
Ha sűrített levegővel nem tudod kifújni, előbb lazítsd fel egy ecsettel, vagy ha az sem megy, akkor szerezz egy kompresszort.
2/4 A kérdező kommentje:
kompresszor az van, de 3 bar-nál többel nem merek neki esni, lazításnak ecset plussz arcszesz esetleg?
2012. dec. 12. 23:24
3/4 anonim válasza:
Én simán 8 bárral szoktam lefúvatni!:) A ráragadt szennyeződéseket egy fülpiszkáló és némi gyógyszertári alkohol segítségével próbáld meg.
4/4 A kérdező kommentje:
8 bar-ral?? :O Azigen, én nem mertem annyival!! XD De akkor kipróbálom, csak félek, hogy leszed valami SMD alkatrészt! :P
Bár sztem annyi akkor már nem biztos, hogy kelleni fog ha alkohollal fellazítom, meg egy kis ecsettel megpiszkálom!
2012. dec. 13. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!