Szerintem nem szunnek meg a video kartyak, es szerintetek?
szerintem azért nem fog megszűnni mert így éri meg a gyártóknak
minél több a választék annál jobban le lehet húzni az embereket
nem hiszem hogy egy 100ezer ft-os kártyának annyival több lenne a gyártási költsége mint egy 15ezresnek
de milyen lenne már az hogy csak egyetlen 1 vga-t lehetne kapni ami mondjuk 5 évig elég mindenre aztán megint kiadnának egy újabbat
"Nos en nem tudom, egesz jol haladnak az integralt vga-kal, de ha valaki nem netezesre, film nezesre hasznalja a gepet (gondolok a gamer-ekre, nem feltetlen high gamer-ekre) azoknak mar ajanlott egy normalis vga?"
Ebből az látszik, hogy te a jelenlegi helyzetet nézed, ez nem most fog bekövetkezni, ergo a mostani állás nem releváns ez ügyből.
"nagyon regota vannak beepitett vga-k"
Az APU-kat nézed, ne a "sima" IGP-ket, a kettő nem ugyanaz.
"szerintem azért nem fog megszűnni mert így éri meg a gyártóknak "
A piac legnagyobb részét így is az IGP-k teszik ki, igaz ebbe azokat is beleszámolják amiket az ember megvesz, de lehet az életbe nem is használja őket(mint pl én az i5 2500K-ban lévő IGP-vel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!