A Call Of Duty és Battlefield szériáknak melyik a legújabb része ami a gépemen is elfutna max beállításokon legalább 60 FPS-el ezzel a configgal? (a Battlefield 3-hoz és a Black Ops 2-höz szerintem már nem lenne elég)
Alaplap:Gigabyte(ennyit tudok,de úgy tudom hogy játékoknál az alaplap nem számít)
Processzor:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHZ
Videókártya:Gigabyte Nvidia GeForce GT 440 DDR3 2048 MB(egyéb tulajdonságai amit ide nem akartam leírni: [link]
RAM:4096 MB
Monitor:LG FLATRON L1953PR (jelenleg a maximális üzemmódba van azaz:1280x1024 75 Hz)
Ahhoz hogy a BF3 max beállításokon 60 FPS-el menjen ez a config biztos nem elég ezért lennék kíváncsi hogy a két széria hanyadik vagy melyik darabjáig futnának legalább 60 FPS-el.
Szerintem kb semelyik.
Nálam ugyanezzel a videókártyával, jóval erősebb procival sincs COD4-nél sem 60 fps maxon.
Talán COD2, BF2...
Hart r2.0,
sajnálom egyik rossz tulajdonságom hogy maximalista vagyok.
"sajnálom egyik rossz tulajdonságom hogy maximalista vagyok."
Elnézést, de én az ilyet grafika buz*nak hívom. Egy játék nem a grafikájától lesz jó(ami igen ott már gond van), főleg, hogy elég sokszor fordul elő, hogy ultra meg high beállítás között nincs érdembeli látvány különbség, sőt van ami mediumon is hasonló látványt nyújt.
cod-ból szerintem még black ops 2 is.
Bf3 hááát nem tudom, de Bad Company-k tuti.
Amúgy múltkor valahogy bf3-am elállítódott rejtélyes módon customról mediumra, hát nem verte ki a szemem a változás, kb egy hét után jöttem rá, mert 150 fps-sel csapattam kicsit gyanús volt :D szóval a mai gammák közepes minőségben is hozzák a régiek "ultra" szintjét.
amúgy itt meg tudod nézni mi menne mi nem
megjegyzés: nem kell elhinni minden gépigényt. Ismerős gépe nem ütötte meg elvileg a cod mw3 minimum szintjét, ennek ellenére elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!