Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem vagyok vele tisztában mi...

Nem vagyok vele tisztában mi az a táblagép, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nézki, illetve hogy nagyjából mire képes. De engem az érdekelne hogy ha bemgyek pl. a Media Marktba és veszek 1 táblagépet, akkor kell valami szerződést kötnöm? Mármint tartozni fogok valamilyen hálózathoz (tmobile, telenor, vodafone) ?! tehát ezt úgy kell elképzelni mint 1 telefont ? vagy mint 1 laptopot? mert ugye megvettem a laptopomat de sehová nem tartozok, viszont ugye a telefonom meg tmobilehoz tartozik...

2012. dec. 12. 09:16
 1/6 Topmad ***** válasza:

Szia!

Egy lapos, érintőképernyős, teljesítményben lassan egy régebbi laptopot felülműló eszközről beszélünk.

Több variáns is létezik persze, több gyártótól. Általában nem jellemző a telefonálási képesség, de vannak ilyenek is.

Ami a lényeg: Gyártanak csak WiFi-s és WiFi + 3G kombós gépeket. A WiFi-s értelem szerűen csak WiFi hálózaton tud kommunikálni, a 3G + WiFi-ben viszont lennie kell egy Sim kártyának, amivel 3G (Mobilnet) kapocslatot tudsz létesíteni ott, ahol nincs WiFi.

Ha 3G-s eszközt veszel és használod is, akkor azt fizetned kell majd (mobilnet díjcsomagok széles választéka). A WiFi-s eszköznek csak nincsenek ilyen költségei, ott csak a gépet kell megvenned.

Üdv:

2012. dec. 12. 09:25
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ez igazán jó és értékes volt a számomra. :) sima wifis kelle nekem. ha jól tudom a legolcsóbb 25-30 ezer körül kezdődik?
2012. dec. 12. 09:30
 3/6 Topmad ***** válasza:

Erre sajnos nem tudok pontos választ adni, jómagam nem nagyon nézegetem ezeket az eszközöket. :S

Érdemes alaposan körülnézni, mert sok a gyártó és a készülék.

Volt már a kezemben Huawei 7 coll-os, az nem nyerte el igazán a tetszésem. Érdemes teszteket olvasni, vagy itt rákérdezni egy adott típusra. Esetleg nekem írsz egy privit, és akkor megpróbálok segíteni! :)

Üdv:

2012. dec. 12. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
a Tecsoban december 14-től lesz 19990-ft ért,magyar nyelvű Androdos tablet akció,
2012. dec. 12. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
-Androidos-
2012. dec. 12. 09:57
 6/6 BM-Striker ***** válasza:

Olyan mint egy okostelefon csak nagyobb kijelzővel és erősebb hardverrel.

Megveheted függetlenül is, vagy előfizetéssel is.

2012. dec. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!