Nem vagyok vele tisztában mi az a táblagép, segítene valaki?
Szia!
Egy lapos, érintőképernyős, teljesítményben lassan egy régebbi laptopot felülműló eszközről beszélünk.
Több variáns is létezik persze, több gyártótól. Általában nem jellemző a telefonálási képesség, de vannak ilyenek is.
Ami a lényeg: Gyártanak csak WiFi-s és WiFi + 3G kombós gépeket. A WiFi-s értelem szerűen csak WiFi hálózaton tud kommunikálni, a 3G + WiFi-ben viszont lennie kell egy Sim kártyának, amivel 3G (Mobilnet) kapocslatot tudsz létesíteni ott, ahol nincs WiFi.
Ha 3G-s eszközt veszel és használod is, akkor azt fizetned kell majd (mobilnet díjcsomagok széles választéka). A WiFi-s eszköznek csak nincsenek ilyen költségei, ott csak a gépet kell megvenned.
Üdv:
Erre sajnos nem tudok pontos választ adni, jómagam nem nagyon nézegetem ezeket az eszközöket. :S
Érdemes alaposan körülnézni, mert sok a gyártó és a készülék.
Volt már a kezemben Huawei 7 coll-os, az nem nyerte el igazán a tetszésem. Érdemes teszteket olvasni, vagy itt rákérdezni egy adott típusra. Esetleg nekem írsz egy privit, és akkor megpróbálok segíteni! :)
Üdv:
Olyan mint egy okostelefon csak nagyobb kijelzővel és erősebb hardverrel.
Megveheted függetlenül is, vagy előfizetéssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!