Milyen Tablet PC-t válasszak? Teljesítmény, méret, op. Rendszer)
Nem tudom, mire van szükségem.
Elsősorban videora, olvasásra ( e-book és weblap ) internetezni ( youtube, böngészés ) használnám. Játszani esetleg egyszerűbb flash játékokra használnám, mert Xbox-om van, ha játszok, azon vagy asztali PC-n teszem.
Internet mehet wifin keresztül is?
Mennyit szánsz rá?
Mert amiket te mondasz, azt még, egy 20. ezer Ft-os Tablet is tudja. Én csak ezért vettem egyet 25-ért, mert annak 16 GB-os volt a tárhelye (nem is nagyon promózták, pedig nem rossz vétel volt, igaz nem túl jó, de a célnak megfelel).
Őszintén szólva én is eközött a kettő között vacilálok, csak nem akartam beírni, hogy ne befolyásoljam a válaszolót. A legnagyobb kérdés, hogy nem kicsi-e a 7 coll és mondjuk jobb-e annyival a Galaxy egy olyan felhasználónak mint én ( alapvető feladatok ), hogy a kisebb képernyőt válasszam.
Köszönöm eddigi válaszaidat, ha megírod még a véleményed, megköszönöm előre is!
Tablet PC-knél nem hátrány a 7 colos kijelző.
Ha meg a Samut akarod, akkor ne habozz.
Ha nekem lenne rá pénzem, akkor nem egy, olcsóbbat vettem volna, hanem ezt.
Köszönöm a válaszokat!
Volt szerencsém rövidebb ideig kipróbálni egy Samsung Galaxy Tab 2-t és egy Ipad 3-at. Végülis arra a véleményre jutottam, hogy az Ipad mérföldekkel jobb, a Samsung csak kényszermegoldásnak lenne jó. 140-et viszont tuti nem adok egy iPad-ért, úgyhogy egyenlőre inkább nem veszek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!