Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot tudtok ajánlan...

Milyen laptopot tudtok ajánlani videószerkesztés céljára?

Figyelt kérdés

Olyan laptop kéne, amivel akadás mentesen tudnék renderelni adobe termékekben, esetleg sony vegas-ban. Lehetőleg LED-es kijelzővel.

a maximum ár (ha lehetséges) 300k

2012. dec. 11. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerkeszteni szinte minden laptoppal lehet, ha van rajta szerkesztő progi.

Véletlenül nem szerkesztőprogikat keresel?

Vagy LED-es kijelzős laptopot?

2012. dec. 11. 22:29
 2/3 Kovács Pistike01 ***** válasza:
A videoszerkesztéshez erőmű kell. Szerintem erre a célra sokkal alkalmasabb lenne egy asztali pc. Gondolok itt elsősorban a hűtésre. ha meg találsz is olyat, amiben van legalább egy i5 vagy i7, 8giga ram, egy normális videokártya, az biztosan nem áll meg 3 kiló alatt. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy nem hiszem, hogy van olyan, amiben két merevlemez van, pedig videoszerkesztéshez azt szokták ajánlani. Muszáj notebook legyen?
2012. dec. 11. 23:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen annak kéne lennie, mivel állandó mozgásban vagyok, és az ötleteimet, ott helyben szeretem megcsinálni, legyen ez egy asztali háttérkép vagy egy videó.
2012. dec. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!