Milyen laptopot tudtok ajánlani videószerkesztés céljára?
Figyelt kérdés
Olyan laptop kéne, amivel akadás mentesen tudnék renderelni adobe termékekben, esetleg sony vegas-ban. Lehetőleg LED-es kijelzővel.
a maximum ár (ha lehetséges) 300k
2012. dec. 11. 22:01
1/3 anonim válasza:
Szerkeszteni szinte minden laptoppal lehet, ha van rajta szerkesztő progi.
Véletlenül nem szerkesztőprogikat keresel?
Vagy LED-es kijelzős laptopot?
2/3 Kovács Pistike01 válasza:
A videoszerkesztéshez erőmű kell. Szerintem erre a célra sokkal alkalmasabb lenne egy asztali pc. Gondolok itt elsősorban a hűtésre. ha meg találsz is olyat, amiben van legalább egy i5 vagy i7, 8giga ram, egy normális videokártya, az biztosan nem áll meg 3 kiló alatt. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy nem hiszem, hogy van olyan, amiben két merevlemez van, pedig videoszerkesztéshez azt szokták ajánlani. Muszáj notebook legyen?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen annak kéne lennie, mivel állandó mozgásban vagyok, és az ötleteimet, ott helyben szeretem megcsinálni, legyen ez egy asztali háttérkép vagy egy videó.
2012. dec. 12. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!