Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC/Mac 3d animáció készítés,...

PC/Mac 3d animáció készítés, modellezés, kép/videószerkesztés stb. (? )

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne,hogy szeretnék egy gépet, ami max 1700€ lehet , monitorral együtt.Ahogyan a kérdésben fent leírtam animáció készítésre kellene , még csak most szeretném elkezdeni , csak tanulgatni....

Ezekkel a programokkal szeretnék dolgozni (akadásmentesen ,gyorsan) :Autodesk maya, mudbox , adobe photoshop , after effects , premiere pro stb...

Én inkább egy 27 hüvelykes iMac -et vennék , mivel nem vagyok kibékülve a windows-al.De az új 8-as elgondolkoztat , gyönyörű kezelőfelület stb stb.

Erre elég lenne az iMac is ,vagy inkább egy komolyabb PC-t vegyek? Ha igen akkor milyet ? nem szeretnék összerakatni , inkább egy készet vennék , aztmondják ,hogy az alienware jó erre is nem csak gaming -re , de szeretnék adni a ti véleményetekre is.

2012. okt. 23. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Kép és videoszerkesztésre az iMac jobb, a szoftverek miatt
2012. okt. 23. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt tudom , ott van final cut is , és azt hallottam jobban van optimizálva a photoshop és az egyéb adobe termékek is.De

én főleg a maya -val szeretnék dolgozni. Inkább az animáció készítéshez húz a szívem .. .:)

2012. okt. 23. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vehetsz PC-t, szerintem imac amúgy sem való munkára(na jó ez egy kicsit túlzás), azért ha terhelve vannak rendesen fel tudnak forrósodni, ráadásul így vehetsz jobb minőségű monitort is.

Ha nem akarsz összerakatni(ezt nem teljesen értam, nincs abban semmi roszz,sőt), akkor vegyél egy brand(Dell,Fujitsu, stb...) gépet, de saját összeállítással járnál a legjobban.

2012. okt. 23. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"e az új 8-as elgondolkoztat , gyönyörű kezelőfelület"...omg

"nem szeretnék összerakatni"...az előre összerakott gépekbe is ugyanazt az alkatrészt teszik, csak nem a te igényeidre szabva.

Alienware, meg Mac gépek ráadásul túlárazottak is.

2012. okt. 23. 17:04
 5/6 A kérdező kommentje:

esetleg nemtudnátok egy típust mondani ,hogy melyiket vegyem? vagy akkor ha összerakatnám akkor mit kéne vennem?

egy full setup ra lenne szükségem vagy egy pontos modellre.

2012. okt. 23. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Most mutatták be az új iMacet!!!!!!

Az már bőven elég mindenre:)

2012. okt. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!