Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennek ilyen lassúnak kéne lennie?

Edócsa kérdése:

Ennek ilyen lassúnak kéne lennie?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy új gépet és feltettem rá a CoD4-et olyan összehasonlításképp, mennyivel viszi jobban, mint a régi. Borzasztóan akad, pedig jól kéne vinnie. AMD Athlon 2.8 négy processzormagos, 2Gb-os memória, de videókártya csak integrált van benne, 512-es. Elméletileg az új játékokat is bírná, de ez is akad. Hibás a gépem?

2012. dec. 11. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

"de videókártya csak integrált van benne, 512-es. "

Pontosabban milyen?

GPU-Z-vel meg tudod nézni:

[link]

2012. dec. 11. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem kéne bírnia.

Gondolom valami igen gyenge integrált lehet.

2012. dec. 11. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszadó: egy 512 Mb-os nVidia G-Force integrált kártya.

Második: ha ez tényleg ratyinak számít, akkor értem. :)

2012. dec. 11. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Még mindig pontosabban kellene. :) Szvsz egy GeForce 7025 az, ASRock N68 lapon. Vegyél egy VGA-t, és sokkal jobb lesz. HD7750 GDDR5 23 ezer körül van. Azon már menni fog minden.
2012. dec. 11. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Most pontosabban nem tudnám megadni, mert telóról írok. Csak azt hittem, nem lényeg az, hogy integrált-e, de akkor mégis.

Köszönöm a válaszokat, beszerzek egy jó VGA-t :)

2012. dec. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!