Monitor beállítás miatt kérdezem, Firefox alap kinézetében a menüsor, az eszköztárak és más környező részeknek sötétebbnek kell lennie a címsávnál?
Tudom, hogy furcsa megközelítés ilyesmit kérdezni, de ezt találtam a legkézenfekvőbbnek.
Főleg gamma és kontraszt beállításról lenne szó.
Grafikai munkához szeretném beállítani új monitoromat, találtam több "tesztlapos" oldalt is, ezzel nincs is gond - azonban a szemem hozzászokhatott már az előző monitor egyre öregebb megjelenítésében, emiatt pedig elbizonytalanodtam. Nem biztos, hogy ahogy eddig használtam és láttam a Firefoxot például, az ugyan az a megjelenés amilyennek az szánva van.
Tehát a kérdés, még ha hülyén hangzik, ez lenne:
Firefoxnál a címsáv fehérsége számottevően üt el a körülötte lévő részektől, "gyári" kinézet mellett?
Tisztában vagyok vele, de profi, műszeres kalibrálás drága, nem csak a műszer, de még ha házhoz is jönnek mint szolgáltatás (7-8 ezer forint körül / alkalom).
Tudom, hogy laikus és bagatell hangzású a Firefox megjelenésére támaszkodni, de tényleg ez az, ami szerintem a legtöbb válaszolónak "kéznél" van, én is használok és amit egyszerű szavakban kifejezve körülírni.
Tehát nem sokat segítettél azzal, hogy elmondtad ez mennyire nem a legjobb megoldás, ezt én is tudom.
A kérdés változatlan, szavakban körülírva, mennyivel szürkébb a menüsor vagy az eszköztár a címsor fehérségéhez viszonyítva Firefoxban, alap beállítások és "gyári" skin, kinézet mellett?
Előre is köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!