Configot tudnâtok öszedobni nekem?
Figyelt kérdés
Lap
Proci
Vidikartya
Ram
kellene ugy 50.000 ft kornyeken
Ram foglalat lehetöleg ddr3 legyen spórolni akarok;)
Köszi
2012. dec. 11. 18:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha azt mondom, hogy ez kicsit szűkös, akkor nem én leszek az egyedüli aki ezt állítja.
2/6 anonim válasza:
Hát tényleg elégé.
egy min lap már 10k = 50-10=40 a ram az 4 40-4=36 36 maradt a VGA-Proci Ez kb semmire nem elég :S
Egy min proci játékra 20, a vgara maradt 16, de van már 15-ért is, amit sokan dícsérnek, és akk is 21 maradt, amiből nem lehet olyan jót venni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kell fullos gép....
Kisebb játekokra es netezni meg videot szerkeszteni kellene
2012. dec. 11. 18:58
4/6 anonim válasza:
Videó szerkesztésre erős gép kell.
Mellesleg most akármilyen géped is van, biztos hogy jobb mint amit 50ezerért tudsz venni.
5/6 anonim válasza:
Butaság, hogy 50-ből nem lehet jó konfigot összerakni! Én évek óta a vaterán vásárlok, többnyire használt termékeket, és 20-30 körül is lehet már teljesen elfogadható konfigokat találni, kompletten monitorral, perifériákkal együtt. Na most, ha 50-ből csak gépet szeretnél, akkor még jobb helyzetben vagy, csak ki kell fognod a cuccokat, amelyek jó áron vannak! Most nem egy fullkonfig "atomerőműről" beszélünk, de a célodnak megfelel. Igen is lehetségesm csak idő kell hozzá, szakértelem, és egy kis szerencse!
6/6 A kérdező kommentje:
5. nek ment a zöld:D
énis is gondolom :D
4. a mostani gépem... aról ne beszéljünk :D 15.000ft ot ha kilehet belőle hozni jószivvel D:
2012. dec. 11. 19:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!