Mi lehet a probléma? ( radeon 4850)
Figyelt kérdés
atikmpag.sys - kékhalál, gyakorlatilag véletlenszerűen. Először elmegy a kép, majd kiírja, hogy az illesztőprogram nem válaszolt, majd helyreállt. Ezután nem sokkal szokott kékhalni. Drivercsere nem segített, mi lehet a baj? Amíg nem volt fent a legújabb driver, jó volt, utána kezdett el szórakozni, de visszaállítottam az eredetire, és nem javult meg. Nem tartom valószínűleg, hogy túlmelegedne, bár passzív hűtés van rajta. Kb. egy évig teljesen hibátlanul működött. Köszönöm előre is a segítséget!2012. dec. 11. 16:27
1/3 anonim válasza:
Pedig elég valószínű,hogy túlmelegszik :S,ez lehet memóriahiba is!Nekem is volt 4850-em és memóriahibás lett sajnos :S,nekem is hasonló dolgokat csinált,de nem kékhalálozott,csak csíkozott,kockázott játék közben.
De volt mégegy mem. hibás kártyám ott volt kékhalál is,meg csík is.
2/3 A kérdező kommentje:
Volt, hogy játék közben zöld meg lila négyzetek ugráltak a képernyőn, és a textúrák is picit furák voltak. Egyébként Everest progival néztem, 85 fokra is fel tud menni a hőmérséklete a GPU-nak.
2012. dec. 11. 20:18
3/3 anonim válasza:
lett valami megoldás?:( ugyanez nálam jelenleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!