Meg lehet-e csinálni, vagy mehet a kukába?
Nem!
szerintem, csak szedd ki, a vidikarit, töröld meg az érintkezőit, és jól nyomd vissza a hejére.
+ ugyanígy járj el a monitorkábellel is.
Nekem ez bejött.(mondjuk nvidiánál)
Azért kipróbálhatnál egy másik Gforce kártyát is a gépben. Akkor talán a drivert sem kell újat tenned (persze ez nem biztos), tehát azt is kontrollálhatod, hogy jó van-e felrakva.
Másrészt lehet, hogy az alaplapi VGA csat. érintkezése rossz. Ha az a kártya sem megy, akkor az alaplappal van baj.
Harmadszor, táp, CPU, alaplap biztos, hogy oké?
Más jellegű procizabáló prg-k mennek?
Úgyhogy mielőtt újat veszel ellenőrizd le a többi cuccot is, de ha amúgy is gondolkodsz új VGA-n, akkor sem árt, ha tudod, hogy mi a helyzet.
Próbáld meg kiszedni a foglalatból, a tápcsatlakozóját is kihúzni, kicsit kitakarítani, ha már úgyis ki van véve, aztán szépen visszatenni, esetleg valami alkoholos tisztítószerrel az érintkezőit kicsit megpucolni.
Nekem egy BFG GeForce 6800 GT-m van, és az is szokott olyat csinálni néha, hogy tökéletes képet ad egészen addig, amíg el nem tűnik az XP betöltő képernyője, utána kicsi zöld kockákból áll a kép. Ilyenkor általában elég kicsit belenyomni a foglalatába, de a tápkábelt is kihúzom, bedugom megint, és megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!