Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg lehet-e csinálni, vagy...

Valter6672 kérdése:

Meg lehet-e csinálni, vagy mehet a kukába?

Figyelt kérdés
Van egy Gforce 8600gt-m ami 40 fokon megy, a proci-m egy amd athlon x2 6000+ os, és az is 40 fokon megy. A videókártya elromlott, azt csinálja, hogyha elinditok pl egy játékot az egész képernyő kicsi zöld kockákbol áll.Vagy nem muszály játékot elég egy filmet is.Szerintem túl sok nekia részlet és nemtudja feldolgozni. És ez egyik napról a másikra csinálta. (1000 óra játékot letoltam vele, de akkor se kéne ezt csinálnia.) Lenne egy tipp, hogy mi lehet a baja? Már szétszedtem, kitisztítottam, de még mindig ugyan úgy rossz.
2009. aug. 20. 17:31
 1/7 anonim válasza:
Hát én driver problémára gyanakszom, de ha nem raktad újra a gépet vagy ilyesmi, akkor az nem baszódik el csak úgy. De szerintem megnézed a kártyád márkáját és netről leszeded a legújabb drivert, utána majd meglátod...
2009. aug. 20. 17:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, legelsőnek nekem is azvolt a tippem, de sajnos az se vált be.
2009. aug. 20. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem!

szerintem, csak szedd ki, a vidikarit, töröld meg az érintkezőit, és jól nyomd vissza a hejére.

+ ugyanígy járj el a monitorkábellel is.

Nekem ez bejött.(mondjuk nvidiánál)

2009. aug. 20. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A GForce az Nvidia kártya.
2009. aug. 20. 19:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaja Nvidia, megcsináltam,megtisztítottam letöröltem, de most se semmi. Akkor marad az új kártya...
2009. aug. 20. 20:24
 6/7 ceri ***** válasza:

Azért kipróbálhatnál egy másik Gforce kártyát is a gépben. Akkor talán a drivert sem kell újat tenned (persze ez nem biztos), tehát azt is kontrollálhatod, hogy jó van-e felrakva.

Másrészt lehet, hogy az alaplapi VGA csat. érintkezése rossz. Ha az a kártya sem megy, akkor az alaplappal van baj.

Harmadszor, táp, CPU, alaplap biztos, hogy oké?

Más jellegű procizabáló prg-k mennek?

Úgyhogy mielőtt újat veszel ellenőrizd le a többi cuccot is, de ha amúgy is gondolkodsz új VGA-n, akkor sem árt, ha tudod, hogy mi a helyzet.

2009. aug. 21. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kiszedni a foglalatból, a tápcsatlakozóját is kihúzni, kicsit kitakarítani, ha már úgyis ki van véve, aztán szépen visszatenni, esetleg valami alkoholos tisztítószerrel az érintkezőit kicsit megpucolni.

Nekem egy BFG GeForce 6800 GT-m van, és az is szokott olyat csinálni néha, hogy tökéletes képet ad egészen addig, amíg el nem tűnik az XP betöltő képernyője, utána kicsi zöld kockákból áll a kép. Ilyenkor általában elég kicsit belenyomni a foglalatába, de a tápkábelt is kihúzom, bedugom megint, és megjavul.

2009. aug. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!