Mi a baja a laptopomnak?
Zenét hallgattam rajta, miközben szereltem a szobában, erre egyszercsak elkezdett akadni a zene. Nézem mappák megnyitása meg bármi amit akartam vagy 5 percekbe kerültek. Többször újraindítottam egyszer csak jó lett egész estére. Reggel is jó volt, de egyik pillanatról a másikra megint akadt az egész. Többször magától újraindult, és vmi diagnosztikát vagy ilyesmit egy kék ablakba lefuttatott. Most áttettem öcsém pcjébe a vinyót, itt tökéletes minden, szóval gondolom hardveres baja lehet a laptopnak, kérdés hogy mi. A win kb 2 hete lett újrarakva.
Mikor magától indult újra és lefuttatta azt a kék ablakos vmit ez az eredmény jött:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: c5
BCP1: 00000004
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 82B384C1
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\120912-68110-01.dmp
C:\Users\Martin\AppData\Local\Temp\WER-104817-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Nem tudom segít-e valamit.
Win 7 van fönn.
BlueScreenView 1.46 ezt töltsd le az usite pont hu-ról.
Ez az apró program részletes infót ad a "kék halál" belső tartalmáról. (C:\Windows\Minidump\120912-68110-01.dmp).
Nyisd meg a legutolsó dump fájl-t
Az oszlopok adnak több infót
Átnéztem a képet , a tcpip.sys okozta, ez az egyidejű hálózati kapcsolatokat kezeli.
Valószínűleg túllépte a limitet és ez okozta a kék halált.
Találtam egy linket - talán segít.
Átnézem a linket amit küldtél.
Egyébként kiszedtem most az egyik ramot a laptopból, és eddig nincs semmi lassulás, most is arról írok. Majd kipróbálom külön a másikat is.
Javaslatom : ereszd rá a gépedre a Wise Registry Cleaner-t.
[link] tud magyarul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!