Haló nekem van egy olyan problémám hogy Far Cry 3 menni megy de ismerősnek kissebb gépe van mint az enyém és az övén meg megy semmit egyáltalán nem szaggat neki ?
A gépem Intel Pentium 4 3. 0ghz,4gb ram DDR3, Nvidia Geforce gt 610 1gb sDDR3, op. Rendszer pedig win 7 32b
?
Az övé Ati Hd 5450 512mb,2gb DDR2ram,2.6celeron proci és az enyémen meg szaggat elég rendesen akármit csinálok frissitettem a szoftvereket meg mindent probáltam de esélytelen ugyanolyan. Valaki valamit tipp?
videókártyára már rájöttem.. :D
és a proci miért is?
"és a proci miért is?"
Mert már elavult,régi és gyenge,már szinte semmilyen mai játékhoz nem elég.Ha azt akarod,hogy normálisan és élvezhetően menjen,akkor az egész gépet cserélni kell.
Igen ezzel is tisztába vagyok..
ezért akarok venni 4magos procit meg majd most új vga-át
meg én nem gondolkodok olyanra hogy azért fullon nyomjam akármelyik játékot de van még azért olyan ami megyen rajta meg majd menni is fog ha az a két dolog meg lesz esetleg vga tipp hogy melyik jó? 20-25 környékén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!