Memória kártyával problémám adódott. Mit tegyek?
Van kettő Micro SD kártyám és hozzá egy adapterem. Az egyik kártyám a telefonomba van (Nokia C3) a másik a fényképező gépbe. Az adatptert a fényképező géphez használom értelemszerűen.
Egy nyomtatómba beépített kártya olvasom van amibe van hely az adapternek. Eddig ugye minden oké , na most jön a gondom a fényképezőgép kártyáját gond nélkül olvassa de a telefonom kártyáját már nem. Azt írja ki hogy nincs megformázva és megkérdezni hogy formázom e most? de amikor azt választom hogy igen akkor kiírja hogy ez a kártya nem formázható. Az adapteren van egy kis pöcök amit lehet mozgatni hiába az se változtat. a gépemen se bluetooth se infra és használtan vetem a telót ezért adatkábelem sincs. viszont fontos adatok vannak a kártyán nem szeretném elveszteni őket. Valaki tudna segíteni ebben. ( nem vagyok egyáltalán számítástechnikában otthon ezért kérlek a választ is úgy írd hogy még én is megértsem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!