Ez a gép megfelelne mai, komolyabb játékokhoz mint pl gta4, far cry3, battlefield3 vagy crysis4?
ASUS X54C
Processzor: Intel Celeron B820 (2 x 1.77GHz, 2MB L3 Cache);
Kijelző: 15.6" (1366x768) HD LED ;
Memória: 4GB DDR3 1333MHz;
Merevlemez: 500 GB SATA 5400rpm;
Grafikus kártya: Intel GMA HD 3000;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11g/n; 1 x USB + 2 x USB 3.0; kártyaolvasó:; HDMI; VGA; webkamera: 0,3 Mpx; LAN: Gigabit; Altec Lansing hangszórók; akkumulátor (cella): 4;
Operációs rendszer: -
Karácsonyra venném magamnak újonnan 90ezerért és nem tudom mi az a kétszeres szorzó a processzor előtt
tegnap 21:48 vagyok, ma átvettem a gépemet, gta4 fut, diablo3 fut, nfs mostvanted kényelmesen szaggat de játszható, bf3 egész szépen fut.
szal benyalhat mindenki akik azt állítják hogy csak 3-4-500000res gépeken lehet játszani.
viszont játék alatt melegszik mint az állat uh rendeltem + notebook hűtőt.
21 48 én is ezt a gépet veszem meg, több ismerőst megkérdeztem mindenki inkább ezt ajánlja, most azon variálok hogy pick pack ponton vegyem át vácon, mert az csak 990 Ft futár meg 3000 ezen az oldalon.
Laptophütőt akkor én is előre rendelek:)bármi tapasztalatod van ird meg lécci vagy vedd fel velem valahogy a kapcsolatot
ebből a gépből sajnos ez a bolt kifogyott
ha ugyanilyen specifikációval megtaláljátok valahol 100 alatt lécci írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!