MIÉRT NINCS HANG A GÉPEMEN?
Szóval nem történt semmi. Hallgattam zenét, aztán egy fél óráig nem, aztán megint akartam, és nem szól. Amikor leakarok játszani egy számot, akkor ezt írja ki: ,,Unable to play audio. No sound device detected on your system. The movie will play, but you will not hear any sound." Mi az, hogy nincs a gépemen ilyen hangcucc? Magától letörlődött?? Egyébként egy filmet is töltöttem/töltök közben, és amikor rámentem, hogy hány százaléknál tart, akkor 0 volt, utána meg elkezdett gyorsan feltöltődni addig, amennyi eredetileg volt. Nem értem. Tudnátok segíteni? Akkor nincs hang lejátszó a gépemen? És honnan tudnék szerezni?
Bocsi, hogy ennyire hülye vagyok az ilyenekhez.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
elősször is,youtube-n sincs hang?Mert ha ott van akkor nincs probléma a hangkártyával csak a hanglejátszóddal...
Javaslom futtass le egy vírusellenőrzést mert az is lehet a bűnös,
aztán szedd le az EVEREST nevű progit, és nézd meg hogy milyen a hangkártyád típusa, és tölts le hozzá drivert
és ha továbbra sem oldódik meg a probléma telepítsd újra a windows-t
vagy elfelejtettem írni a hangkártya is meghalhatott..
ha ez van akkor nincs mit tenni venned kell egyet...
Úristen!! Utolsó hozzászóló nagyon nagyon köszönöm!!!!!!! Újraindítottam, és jó!!!!!!!!:))):))))))
De neked is nagyon köszönöm első hozzászóló!!!!!!!!:)))))
Még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!