Mi lehet a probléma a gépemmel? Meghalt volna a
winchester?
hát elősször is milyen procid van?
lehet a procid 32 bites akkor az lehet a probléma.
Ha nem akkor viszont telepítsd dfel vissza a winchesteredre az xp-t és nézd meg hogy működik e..
2012. dec. 7. 19:32
Ezért nem jó a több win egy gépen. A bios -nak be kellene jönnie, azt nem tudom miért nem teszi. Vedd ki az elemet a gépből, álljon alapra a bios és állítsd be első bootra (ha működik utánna) a Win 7 -et.
Próbáltad már a rendszerválasztó menüt (F11)?
Kiírja a meghajtókat, hogy melyikről boot-oljon válaszd amelyiken win7 van (remélhetőleg látja).
milyen alaplapod van?! Ettől függ melyik gomb F11 v. F8...
Többet így látatlanba nem tudok...
2012. dec. 7. 19:36
3/10 A kérdező kommentje:
nem jön be se a bios se a vinyóválasztó (f11) csak ha kiveszem azt a vinyót ameilyken megszakadt a (win7)telepítés, akkor minden működik de ha visszateszem a vinyót akkor lefagy amikor kiírja a vinyó tipusát probáltam h felcseréltem a vinyók sorrendjét akkor meg a másodiknál fagy le (tehát kiírja az első vinyó adatait utána a másikét és ott megáll :S) és hiába nyomok neki f11 v f2 semmi
4/10 A kérdező kommentje:
Telepítettem már jó pár windowst de most kifogott rajtam ez a 64bites ultimate. és így h lefagy még a régi 32bites home premiumot se tom visszatenni. Egyébként intel core 2 dou 2.6ghz -es proci van benne elvileg vinnie kéne a 64 bitet is
5/10 A kérdező kommentje:
az alaplap Asrock Wolfdale1333-D667 és 3gb Ram, winchesterek: (elsődleges)160gb ezen szakadt meg a win7 ultimate telepítése, (másodlagos)500gb és win xp van rajta
Cseréld ki a két vinyó kábelét, hátha csak kábel!
Amúgy passzolok, lehet behalt.
2012. dec. 7. 19:59
szerintem is meghalhatott...
nekem olyan volt hogy úgy felforrósodott mint a parázs megfogtam és szétégette a kezem gondolhatod mi para lett bennem :D
2012. dec. 7. 20:02
8/10 A kérdező kommentje:
Én is arra tipelek h meghalt de remélem h nem.
a kábel az jó mert a felcserélem és csak az 500gb van rajta akkor megy az xp de amint pluszba még rákötöm a 160gbst akkor nem megy tovább :S
itt van pár kép ezt csinálja
[link]
[link]
[link]
[link]
az 500gigásat oszd fel 2 parícióra ha mindenképpen 2-t akarsz és a másikat vidd el megnézetni
2012. dec. 8. 11:27
10/10 A kérdező kommentje:
Már fel van osztva 100gb-n az xp megy a többin meg adat van
Kapcsolódó kérdések: