Vadi új notebook telepítésekor probléma lép fel. "Ellenőrizze a merevlemez beállításait" meg ilyenek jelennek meg. Életemben ilyet még nem láttam. Ötletek?
Sziasztok,
szűz Asus notebookra windowst próbáltam telepíteni, a szokásos kék képernyő, töltögeti a fileokat, aztán egyszer csak ellenőrizzem az újonnan telepített merevlemez meghajtót, a merevlemez beállításait vagy végezzek vírusellenőrzést...
több, jogtiszta (boxos) telepítőlemezzel is ugyanez az effekt.
Előre is köszönöm!
igen, windows xp
a gép egy Asus X54L, oprendszer nélkül árulták, most bontottam ki
Ennél a típusnál az XP hivatalosan nem is támogatott, csak Windows 7 driverek vannak hozzá az Asus honlapján.
XP -be is bele lehet integrálni a SATA drivert, egy kis utána járással. Illetve jó pár óra kínszenvedéssel össze lehet ollózni pár drivert a netről (persze nem az összeset).
De kérdem én megéri ennyit szopni azért, hogy egy több mint 10 éves technológiát ráerőltess egy ultramodern notira?!
Vegyél elő szépen egy Win7 DVD -t (lehetőleg SP1 -eset) rakd fel, és az ég világos semmi problémád nem lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!