Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vadi új notebook telepítésekor...

Vadi új notebook telepítésekor probléma lép fel. "Ellenőrizze a merevlemez beállításait" meg ilyenek jelennek meg. Életemben ilyet még nem láttam. Ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

szűz Asus notebookra windowst próbáltam telepíteni, a szokásos kék képernyő, töltögeti a fileokat, aztán egyszer csak ellenőrizzem az újonnan telepített merevlemez meghajtót, a merevlemez beállításait vagy végezzek vírusellenőrzést...

több, jogtiszta (boxos) telepítőlemezzel is ugyanez az effekt.

Előre is köszönöm!

2012. nov. 3. 22:47
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem csak a SATA driver kell neki. DE kicsit részletezhetnéd. Milyen Windows? Milyen Noti?
2012. nov. 3. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy XP
2012. nov. 3. 22:51
 3/5 A kérdező kommentje:

igen, windows xp

a gép egy Asus X54L, oprendszer nélkül árulták, most bontottam ki

2012. nov. 3. 23:03
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

Ennél a típusnál az XP hivatalosan nem is támogatott, csak Windows 7 driverek vannak hozzá az Asus honlapján.

XP -be is bele lehet integrálni a SATA drivert, egy kis utána járással. Illetve jó pár óra kínszenvedéssel össze lehet ollózni pár drivert a netről (persze nem az összeset).

De kérdem én megéri ennyit szopni azért, hogy egy több mint 10 éves technológiát ráerőltess egy ultramodern notira?!

Vegyél elő szépen egy Win7 DVD -t (lehetőleg SP1 -eset) rakd fel, és az ég világos semmi problémád nem lesz vele.

2012. nov. 3. 23:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megoldottam
2012. nov. 4. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!