45ezer forintért megéri videókártyát venni? Kicsit sajnálom rá a pénzt, de szeretnék játsszani a gépemen is, mert a mai játékokhoz gyenge, és 1 videókártya csere oldaná meg csak.
itt nem arról van szó hogy csak hogy mi hajt ki mit nehogy ki oktass mert ha nem mondod nem is tudom hogy egy i3 mihez elég -.-
még mindig arról van szó hogy manapság aki játszik nem érdemes i3-ra fejlesztenie mivel elenyésző lesz lassan a ht és egy fizikai 4 maggal bíró processzor vagy éppenséggel 6 modullal azokra lesz szükség .
Mi az "modern war fighter" ?
Miért nem elég a BF3-ban 54-64FPS, FHD felbontáson ultra beállítások mellett ?
Milyen processzorba van 6 modul?
Miért ne vegyen manapság az ember i3 3220-at, ha egy jó VGA-val az összes mai játékot viszi 1080p-ben, maximális beállítások mellett?
Hogy kapcsolódik ide az én videokártyám?
Egyébként, ha nagyon érdekel egy GTX 280.
6 modul példa volt az egyik fx 6100 procira mert az mihez nem lenne elég???
vagy mihez nem elég egy phenom x4 955 be /965 be ? ez a két proci legalábbb 2 fizikai maggal rendelkezik és szerintem azért ez pozitivum . az fx -eket meg egyre jobban támogatják az új játékok szépen ki fog forni az erejük most sincs rájuk panasz . én azért i3 ra már nem ruháznék be föeg abból is egy jobb fajta olyan 35-6 ezer ennyiért meg már kapok fx procit is ami jövő képesebb . én meg nem írtam semmit az fps-re hogy nem jó nekem is annyi fpsem van durván és elégedett vagyok vele
*9655/965 be 4 fizikai maggal rendelkezik*
i3 2mag+2ht szerintem nem jövő biztos annak ellenére hogy még van ahol elég vagy még mindenhol meg amelyik játék nem igényel erős processzor teljesítményt 4 magból ott általában az i3 jó de ez egyre kevésbé kezd változni
"6 modul példa volt az egyik fx 6100 procira"
Az véletlen nem 3 modul? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!