45ezer forintért megéri videókártyát venni? Kicsit sajnálom rá a pénzt, de szeretnék játsszani a gépemen is, mert a mai játékokhoz gyenge, és 1 videókártya csere oldaná meg csak.
Vilagosan szo szerint leirjak full hdban nem sokat dob a cpu.
Es ebben a tesztben egy hd 7970 alá böven elég a 2 magos i3.Hd 7850 is böven fullhdbs felbontasban ajanlott akkor pedig kar szegeny kerdezöt felesleges költekezesre ösztökelni.Egyelöre elég a core2d aztan majd idövel persze erdemes fejleszteni.
Ebben a tesztben kiválóan látszik, hogy a videokártyák teljesítmény szempontjából milyen elmaradásban vannak a processzorokhoz képest. FHD felbontásban, a HD7970, ami egy csúcskártya, az esetek döntő többségében még midig hamarabb megfeküdt, mint egy Phenom II X4 980, ami pedig aztán tényleg nem egy nagy szám. (mellesleg a 980 kb. azt tudja mint az fx4100)
Ebből termesztésen nem az következik, hogy az a Dual-core cucc jó lenne valamire is, hanem az, hogyha az ember nem kocka vagy dolgozik a gépen, akkor egy i3 3220-tól erősebb processzorra nincs szüksége. (amúgy is megnézem ki az aki i3 mellé HD7970-et tesz, hogy rendesen meg legyen hajtva a kis i3)
Az fx4100 sem 4 magos, de ez már 100milliószor ki lett tárgyalva, ettől függetlenül átlagos igényekre ugyan úgy megfelel mint a i3.
A BF3 multit meg már hagyjuk a fenébe, én is tudok mondani olyan feladatot ahol a 3960X is kivan hajtva, attól az mégse lesz átlagos felhasználás, ahogy megszállott BF3 multizás se lesz az.
te miről beszélsz egy i3-at ne hasonlíts össze egy c2d-val az i3 sokkal erősebb és nem csupán 2 magos hanem 2 mag+2ht igen elég lehet még egy i3 valóban ebben igazad van mert ott a ht ennek ellenére már azt sem tudja mindenhol kihasználni ! de ! egy fizika 4 magos procival szemben nincs esélye az i3 nak valós 4 szállas alkalmazásnál vagy játéknál . és ismét ki jelentem egy core 2 duo legnagyobb szeriáju tagja sem elég a bf3-hoz ami ugye az e8900 .
ezt olvasd el hogy megértsed végre http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Nem tudom tulajdonképpen mi a lényege annak amit írtál, de ezt ajánlom a figyelmedbe:
"Ebből termesztésen nem az következik, hogy az a Dual-core cucc jó lenne valamire is, hanem az, hogyha az ember nem kocka vagy dolgozik a gépen, akkor egy i3 3220-tól erősebb processzorra nincs szüksége. (amúgy is megnézem ki az aki i3 mellé HD7970-et tesz, hogy rendesen meg legyen hajtva a kis i3) "
1. Hol mondtam hogy a Dual-core cucc (ami nem is biztos hogy C2D) megfelelő manapság?
2.Hol hasonlítottam és a szóban forgó Dual-core procit az i3-hoz?
3. Mi az hogy, elég lehet egy i3?
Egy i3 3220 ami kb. 30k majdnem kihajt egy 130k-s csúcs VGA-t és nincs jelentős különbség az esetek többségében pl. egy 3770k-hoz képest. Ezek után mi az, hogy "elég lehet"???
Az i3 és az FX4300 is bőven elég a mai átlagos használatra. Mert nehogy már a HD7970 legyen az átlagos VGA.
Egy HD7850 mellé, amit lehet átlagosnak nevezni, több mint elég egy i3 3220.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!