Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy zsír új laptopom de...

Van egy zsír új laptopom de csúszik a hang. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy zsír új laptopom amin Windows 8 rendszer fut ( Gyárilag ez van rajta, nem én raktam rá ) és csúszik rajta a hang. Ha filmet nézek, YouTube-ozok akkor észrevehetően csúszik a hang és nagyon idegesítő. A driver gyárilag rajta van. Mit csináljak vele?

2012. dec. 5. 21:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha segít akkor Dell Inspiron Mini Duo 1090 laptopról van szó.
2012. dec. 5. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem laptop, hanem netbook, ennek megfelelően nemcsak a mérete hanem a tudása is kicsi/kevés. Lehet a Windows 8 és a videó már sok egyszerre, bár fura ha a megfelelő driver fent van, miért nem játssza le jól.
2012. dec. 5. 21:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Pedig 2 magos processzor, 2 GB Ram van benne amin a Windows 7 vígan elfut és a Windows 8-nak mert nem lehet sokkal nagyobb a gépigénye. Mellesleg az érintőkijelző élvezhető használatához a Win 8 kell. És a legérdekesebb hogy a Media Markt-et áruházba kiállított darabon amint szintén Win 8 volt ment a YouTube 720p-ben is akadozás mentesen.
2012. dec. 5. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
és a hang sem csúszott el a médiában kiállított darabon. Ezen meg a hang is elcsúszik és a 720p meg akadozik pedig HD-s kijelzője van ( 1366 x 768 )
2012. dec. 5. 21:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Vigyem vissza cserére?
2012. dec. 5. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Megnézhetem a géped távvezérléssel? (TeamViewer)
2012. dec. 5. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Tegyél rá új flash playert.
2012. dec. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!