Problémám a következő. Van 1 HL canicula 26" kerékpárom. Zsír új, alig használtam még. Recsegő hang hallatszódik a hajtóműből. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap úgy döntöttem, hogy megmosom. Mosás előtt a nyerget kivettem csővel együtt mert lámpát, stb szereltem rá. A lényeg, hogy úgy mostam meg hogy ez nem volt visszatéve. Azóta a hajtómű agyából recsegő hang hallatszódik. Nem értem, hogy mitől lehet mert terhelés nem érte.2011. máj. 7. 12:34
1/2 anonim válasza:
Két dolog lehet.
Az egyik, hogy nem a hajtőmű recseg, hanem a nyeregcső a vázban. Ez előfordul, ha a retek jut a nyeregvázcsőbe. Próbáld meg kitörölni, a nyeregcsövet pedig beszerelés előtt vékonyan zsírozd be.
A másik, hogy a nyeregvázcsőnél befolyt víz kimosta a zsírt a középcsapágyból. Ez kevésbé valószínű.
2/2 anonim válasza:
Új bringáknál egy gyakori, mert nem húzzák meg rendesen a csavarokat rajta. Húzd meg a hajtómű csavarját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!