Tp-link TL-WR740N teleitési bajok?
Milyen internet előfizetésed van? (ADSL, Kábel, stb..)
Mi a modemed pontos típusa (ha van)?
Hát T-home netem van 20 Mb-os. (ezt nem értem a ADSL-t vagy kábelest, De a modem papirjára az van irva hogy ADSL)
Van modem. és a fajtája:D-link DSL-360R
Akkor ADSL. Szóval összekötöd a router -t a modemmel. A modem a WAN portba megy, a számítógép meg valamelyik LAN -ba. Belépsz a router webes menüjébe a fent említett módon (felhasználónév/jelszó:admin/admin)
Elnavigálsz a Network --> WAN menübe
WAN Connection Type: PPPoE
User Name: A szolgáltatótól kapott
Password: A szolgáltatótól kapott
Wan Connection Mode: Connect Automatically
Rámész a connect gombra, ha az a feliratot látod hogy 'connected' rámész a save gombra.
Wireless --> Wireless Settings
SSID: adsz egy nevet a Wi-Fi hálózatnak tetszőlegesen angol ABC -nek megfelelően.
Region: egyértelmű...
--> Save
Wireless --> Wireless Security
WPA-PSK/WPA2-PSK
Version: ha van számítógéped ami Win XP SP3 -nál korábbi rendszer van, akkor WPA-PSK egyéb esetben WPA2-PSK.
PSK Password: megadod a Wi-Fi hálózat jelszavát.
--> Save
Újraindítod a routert: System Tools --> reboot..
Kész is vagy, ez után rácsatlakozhatsz további vezetéses és vezeték nélküli eszközökkel. A régi ADSL kapcsolatot meg törölni kell a számítógépről, mert a továbbiakban a router csatlakozik.
Ugyanezzel a típussal volna problémám nekem is.
Ugyanúgy ADSL, megadom a felhasználónevet + jelszót, de csak folyton "connecting" van kiírva, nem akar csatlakozni. Mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!