Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól járnék az egérrel?

Jól járnék az egérrel?

Figyelt kérdés

Haverom eladná nekem a Logitech G400 6.000Ft ért ő kb fél éve 11e ért vette meg, szerintetek megérné megvennem?

Amúgy is akartam mert a réginek rossz a görgője.

Jobban játékokra használnám.

2012. dec. 4. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A G400 kitűnő egér, ha jó állapotban van és neked megfelel akkor jól jársz ha megveszed.
2012. dec. 4. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért vesz másik egeret mert neki kicsit kényelmetlen volt, és venni akart egy másik jobb egeret azt mondta hogy 25e ért vesz.

Nincs semmi baja, sokszor voltam nála és nem szokta az egeret az asztalhoz verni vagy dobálni, nagyon vigyáz a dolgaira, szerencsére. :)

Akkor megveszem az egeret.

Köszi a segítséget!

2012. dec. 4. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:

"és venni akart egy másik jobb egeret azt mondta hogy 25e ért vesz. "

Csak nehogy magával szúrjon ki. Sokan esnek abba a hibába, hogy a legcsicsásabb 8000cpi-t is tudó egeret megveszik, de ezek legjava közelébe se ér a G400-nak, max ha jól választ kényelmesebb lesz neki a fogása. Szóval mielőtt vesz nézzen jól utána, ajánlom neki ezt az írást:

[link]

2012. dec. 4. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
g400 az best buy.
2012. dec. 4. 15:19
 5/8 A kérdező kommentje:

És még lenne egy másik kérdésem is. :)

Ha veszek egeret akkor szeretnék venni hozzá egy egérpadot is, valamit nagyobbat, most jelenleg a Razer Mantis Control van, de már eléggé is leharcolt állapotban van a macskáknak köszönhető.

Milyet ajánlotok a régebbi egérpad helyére? Mérettet azt meg szeretném tartani ha lehetséges mert ez pont jó nekem.

2012. dec. 4. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Ja és az ár lemaradt!

Én 5.000Ft szánnék rá, és itt szeretnék vásárolni: [link]

2012. dec. 4. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Steelseris QKC padokat nézném(több méretben kapható).
2012. dec. 4. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
A Mantis nagyon jó, hát a Control az nagyon profiknak való, főleg snipereknek. Nem siklik annyira rajta az egér, mint a Mantis Speeden, pontosabb célzást tesz lehetővé. Érdemes vásárlás előtt kipróbálni, megnézni az anyagát.
2012. dec. 5. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!