Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX6100 CPU-hoz Thermaltake...

AMD FX6100 CPU-hoz Thermaltake SpinQ CPU hűtő?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy egy AMD FX6100-as processzorhoz mennyire elegendő egy Thermaltake SpingQ hűtő?

A gép játékra van használva, így elég fontos, hogy megfelelően legyen hűtve a CPU.

Ha valakinek esetleg van tapasztalata vele, leírhatná, hogy hogyan teszi a dolgát a hűtő.

2012. dec. 3. 20:14
1 2
 11/11 lopokus ***** válasza:
Az tény hogy nem értek ezekhez annyira, de pont ezért a saját tapasztalatomat írom le, és a gép által mért adatokat. Annyit írtam, hogy én azt vettem észre hogy 1x sem vettem még észre hogy hangos lenne és sose zavart.. azt meg nem hinném hogy a kérdező tuningolna.. ha meg igen akkor tudná hogy a gyári az nem arra van. Ja és nem csak úgy viccből rakják ezeket a hűtőket a dobozba.. Szóval ha nem tuningra használja az ember és jól szellőzik a háza, akkor szerintem több mint megfelelő...
2012. dec. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!