Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az ECS...

Mi a véleményetek az ECS márkáról?

Figyelt kérdés

Nem sokat tudok róluk, hallottam már a nevét és kész. Konkrétan a ECS H61H2-M2 alaplapot néztem, ami ár/érték arányban jobbnak tűnik a hasonló tudású ASUS-októl.

Mi szól mellette / ellene?

2012. dec. 3. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ECS alaplapom van, semmi gond nincs vele, jól kezel mindent .. stb, stb.

Annyi bajom vele, hogy mikor bekapcsolom akkor egyből a bios jön be, és ki kell belőle lépni, csak aztán tölt be a win 7, bár ehez az alaphoz használtan jutottam hozzá, új alaplapoknál valószínüleg nincs ilyen problem, én bátran ajánlom! :)

2012. dec. 3. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani. Még azért kíváncsi vagyok, mások véleményére is. Nincsenek amúgy na igényeim. Kinéztem ezt az alaplapot, valamint egy nagyon hasonló ASUS-t. Az ASUS drágább, és nem tud sokkal többet. A mostani 775-ös DDR2-es RAM támogatású alaplapomhoz képest nagy előrelépés lenne.
2012. dec. 3. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:

noname.

Asus-t vegyél!

2012. dec. 3. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen én is az ASUS felé hajlanék amiatt, mert arról tudom hogy általában jók. Az ECS meg ismeretlen számomra. Nem tudom mennyire megbízhatóak.
2012. dec. 3. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám NONAME-nek..

Szerintem megállja a helyét egy hasonló tudású ASUS mellet is!

2012. dec. 3. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon ajánlanám,amióta az egyik ismerősöm ECS alaplapjába be szerettem volna tenni egy Sapphire HD7850-es videókártyát,és persze bele is ment,de képet nem adott.Egyszerűen nem volt kép.Pedig a kártya jó volt,más gépben ki volt próbálva.Persze nem egy mai alaplap volt az,de akkor is volt PCI-E csatlakozó volt rajta,és a szabvány az szabvány.Inkább legyen Asrock/ASUS stb. a biztonság kedvéért. :)
2012. dec. 3. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!