Mi a vélemény ehhez a konfigurációhoz? A hűtő és hűtés elégséges lesz a gépnek és a processzornak? (Mondjuk ház hűtőt még teszek bele, és HDD hűtést is. )
... vagy elég az A6-os is?
(Amúgy azt a 64-es Kingmax-ot mg pont elvitték, mondjuk +1200 van Samsung, és ezen (Mármint Samsung kontra két King/King-ek megbízhatóságán állandóan versengenek és vitatkoznak.)
Másik förmedvény?:
u.i.: Amúgy két márkás táp ment el a házban, és vitte magával a félgépet. Tehát annak kapacitásán fogok utoljára spórolni. FSP pedig a legtöbb nagy márkánál akik beszállítóval is dolgoztatnak megfordul, gondolom ez jelent valamit .
És értem kell egy csendes hűtőventilátor max. fix kellően nagy/elegendő sebességre állítva a extra hűtőre is.
"Amúgy két márkás táp ment el a házban"*
mármint nálunk az épületben (mint házban)*
Amúgy két márkás táp ment el nálunk a épületben ...
"Amúgy két márkás táp ment el a házban"* "
Szabad tudni pontos típusokat?
"FSP pedig a legtöbb nagy márkánál akik beszállítóval is dolgoztatnak megfordul, gondolom ez jelent valamit . "
Az E9 400-ban egy BQ által módosított FSP AU400-as belseje van.
"olyan dolgokon spórolsz, amin nem kéne" - nem akkarok sorolni, de feleslegesen költeni sem rá.
"olyanra költesz csomót, amire felesleges" - a bíztos csendes és jó hűtés (értem erre is azért rakjak egy silent/csendes vetilátort és az erősebb táp a hosszú üzemóráknál nem felesleges
Miért kérdezek: Azért mert nem, tudom melyik AMD processzort érdemes venni.
Megfogadtam a szellőzés fontosságát, jó majd lesz silent/csendes 200+mm vagy két-három silent/csendes 120mm-as átfújással és egy a silent/csendes 120mm a hűtőre.
Nem is gondolom hogy a HDD lenne a felesleges - Mert ma amúgy is csak 3TB-és HDD szabad venni, ár érték arány és FullHD videók és a HDD archiválás, és méreg drága és egyben törpe 25-50GB Blu-Ray-ek több órásának korában.
Sokan kínozzák maguk kis hátértárral, sokan semmit nem archiválnak. A Blu-Ray író lehet tényleg felesleges a gépbe, mondjuk van egy PS3, de játékok úgyse fognak tőlem belekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!