Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon rossz választás volt?...

Nagyon rossz választás volt? ( gtx 550 ti ) gigabyte?

Figyelt kérdés

tehát. kereken 30 000 ft-m volt egy videókártyára,felhívtam a boltot hogy érdemes e megvenni a hd 7770-et,de azt mondták,hogy inkább az 550 ti -t ajánlaná. mert hogy játékra,inkább az nvidia a jobb.

tudom h vannak jobb kártyák kicsit drágábban,de nekem ennyim volt rá.

2012. dec. 1. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem érte mi lehet vicces, itt a tesztek mutatják, hogy mire képes a két VGA.

[link]

Egy szóval sem mondtam, hogy játékra, inkább az nvidia a jobb nem tudom honnan veszed. Egyértelműen erősebb a hd7770 a GTX 550 Ti-től de nem 30-40%-al.

Hogy 30-40 %-al erősebb legyen a HD 7770-n a GTX 550 Ti-től nem, hogy az AMD féle csoda driver de még Harry Potter varázspálcája sem segítene. Ne butáskodjál, hogy lehet ilyet írni?

2012. dec. 1. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:

"Egy szóval sem mondtam, hogy játékra, inkább az nvidia a jobb nem tudom honnan veszed."

Én nem várom el tőled, hogy képes legyél egy kérdésnél mindent végig olvasni és értelmezni, de megtehetnéd. Azt nem te írtad, azt a kérdező.

"Ne butáskodjál, hogy lehet ilyet írni?"

Az külön vicces, hogy te mondasz olyat, hogy hogy lehet ilyet írni, de én egy szóval nem mondtam, hogy 40%-al lenne erősebb(bár a TPUon tényleg ez jött ki). Én arra utaltam, hogy a PH!-s teszt óta a difi még tovább növekedett a két kártya között, mivel a legújabb driver is adott egy szép pluszt a GCN-es kariknak.

2012. dec. 1. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!