Nagyon rossz választás volt? ( gtx 550 ti ) gigabyte?
tehát. kereken 30 000 ft-m volt egy videókártyára,felhívtam a boltot hogy érdemes e megvenni a hd 7770-et,de azt mondták,hogy inkább az 550 ti -t ajánlaná. mert hogy játékra,inkább az nvidia a jobb.
tudom h vannak jobb kártyák kicsit drágábban,de nekem ennyim volt rá.
azért csak most kérdem,mert ma nézegettem hogy miket írnak róla,de már megrendeltem.
igazából engem annyi érdekel,hogy az új játékok is menjenek rajta,és bírja is ( tehát ne b@szódjon el a egy huzamban sokat játszok ( 2-3 óra )
2 kártyán gondolkoztam, a hd 7770 és a gtx 550 ti. és a kettő közül a gtx 550 ti-t ajánlották amikor beszéltem telefonon az eladóval.
nem az a léyeg hogy + 4-5 ezer ft-ért van jobb is vagy sokkal jobb,nekem pont 30 ezrem volt rá.
de nézegetem youtube-n,és az f1 2012 max felbontáson is gond nélül megy,szóval nem értem hogy miért kell ennyire lehordani.
most egy nvidia geforce gt520-am van,azért ennél csak nem rosszabb. XD
Viszont ha már megvan nem kell csüggedni, bármelyik új játékkal elboldogul, kompromisszumok mellett. Az, hogy 30-40 %-al erősebb a 7770-n az túlzás.
"ugyanis a hd 7770 full-hd ban az új játékokkal már nem nagyon bír el, viszont a GTX 550 Ti HD-ban még megállja a helyé"
Ez csak szerintem vicces, hogy külön felbontáson hasonlítod össze őket?
"mert hogy játékra,inkább az nvidia a jobb. "
Már ez maga tévhit.
"de nézegetem youtube-n,és az f1 2012 max felbontáson is gond nélül megy,szóval nem értem hogy miért kell ennyire lehordani. "
Egy kártya helyzetét a piacon nem maga a teljesítménye adja. Meg alapból manapság nem ritka, hogy magas felbontáson szüksége lesz 1 giga vramra, ott meg tud szépen csappanni a teljesítménye(flex memvezérlés).
"Az, hogy 30-40 %-al erősebb a 7770-n az túlzás. "
Azóta már kijött az AMD féle csoda driver is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!