Acer Aspire 5315 processzor váltás. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném megerősíteni laptopom egy új processzorral. Csak nem nagyon vágom (még) hogy mit kell nézni az alaplapon meg ilyesmik, szóval ajánlanátok valami jó processzort egy ilyen laptopba, megfizethető áron?
Pár adat a laptopról:
1- [link]
2- [link]
3- [link]
4- [link]
5- [link]
6- [link]
Bónusz kérdés: Ugye ebben már RAM-ot nem lehet bővíteni? A 2GB a max nem? És ugye videó kártyát se lehet cserélni/bővíteni benne?
2012. nov. 30. 15:33
1/2 anonim válasza:
Azt tudom csak ajánlani, hogy jól gondold meg hogy bele akarsz nyúlni a gépbe, mert pikkpakk tönkre lehet vágni ha a procit bolygatod. A notiban a tápegység az alaplapon van, és ezt nagyon kicentizik a gyártók. Ha találsz is procit ami ugyanolyan foglalatú, de valószínűleg több áramot vesz fel, akkor bekapcsoláskor el is füstöl az egész....
2/2 Kiss Gábor07 válasza:
Én cseréltem procit két éve és azóta tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!