Most Intel Core 2 Duo vagy nem? (Bővebben lent! )
Sziasztok! Arról lenne szó hogy nézegettem videókat az én Acer Aspire 5315-ös laptopomról és az egyik videóban azt mondták hogy ebben egy Intel Core 2 Duo T1400 1.73GHz proci van! Hát nem kicsit megdöbbentem, eddig azt hittem hogy egy sokkal rosszabb processzor van a gépemben... Mellékelek képet a processzorom adatairól! Szerintetek ez tényleg egy a videóban elhangzott Intel Core 2 Duo T1400 1.73GHz processzor?
Link 1: [link]
Link 2: [link]
Eddig azt hittem ilyen processzorom van: [link]
Vagy ilyen: [link]
Kérlek segítsetek mert már nagyon jó lenne tudnom milyen processzorom van pontosan! Előre is köszönöm! :)
A gépedre megadott "típus" csak egy rész, utána van ám még egy halom karakter ami pl. a processzort, ram méretet, HDD-t meghatározná. Simán lehet tucat féle 5315-ös.
Nem lett volna egyszerűbb benyomni egy CPU-Z programot megnézni?
Utána kéne járni, hogy a géped Bios frissítéssel fogad e C2D alapú processzort, mert tök olcsón kapni kisebb kétmagosokat használtan.
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak! Nem tudtam hogy van ilyen program! Kösz hogy megadtad a program nevét, nagyon hasznos volt! Csináltam egy tesztet, itt az eredmény:
Sajnos nem Core 2 Dou... De egyébként semmi bajom a ezzel a processzorral! Kellőképp gyors! Kiszolgálja igényeim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!