Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom nem érzékel 7...

A laptopom nem érzékel 7 billentyűt, mit tudok csinálni hogy jo legyen?

Figyelt kérdés
Eléggé ragadt a billentyűzet, gondoltam megtisztítom. Fújtam rá egy fújásnyi fertőtlenítőt (úgy probáltam, hogy ne keruljön folyadék a billentyűzet alá). Rögtön le is töröltem. Aztán pár perc múlva azt veszem észre, hogy pár billentyű nem működik. Egyszerűen nem érzékeli. Ha kiszedem a gombot, és ami alatta van műanyag gumis érzékelőjét nyomom, akkor sem csinál semmit :S

2012. nov. 29. 21:54
 1/4 anonim válasza:

Melyik 7 billentyűt?

Mert lehet megnyomtál egy gomot én tudom de melyik 7-et?

2012. nov. 29. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
a betűk feletti 0, 5, hatos (ezt a nyilak melletti számoknál sem érzékeli), aztán a rövid "ű" betűt, és a hosszú "o"-t, jah és a két Ctrl billentyű közűl az egyiket :S
2012. nov. 29. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak én lehetek ilyen szerencsétlen :S ismerősöm a kávéját ráborította a billentyűzetére és nem lett semmi baja, én meg csak kicsit meg akartam tisztítani :(((
2012. nov. 29. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Három nappal ezelőtt olyan mintha megjavult volna, érzékelt mindent egy teljes napig, aztán két napja megint semmi :S
2012. dec. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!