Sapphire HD7770-ből melyiket érdemes választani?
Figyelt kérdés
tehát arra gondolok, hogy van ghz edition meg stb...2012. nov. 29. 20:29
1/7 anonim válasza:
Amelyik olcsóbb, de ne a 37k-s vapor-x-et mert annyiért már gtx 650 ti van..
2/7 A kérdező kommentje:
jójó, köszi.
2012. nov. 29. 20:38
3/7 anonim válasza:
Szia, Én az ASUS-t ajánlanám neked, ha 1 GB akkor ezt : [link] ha 2 gb akkor meg ezt : [link]
Csak azért tudom ajánlani, mert a hűtése nekem nagyon bejött. Teszteltem FurMarkban. Videóban láttam, hogy a Sapphirés-nak felment 66 fokra teszt közben. Énis otthon leteszteltem ... 1100 RMP-s ventri sebeséggel felment maximum 60 fokra, és 2100 RMP-s sebességel pedig tartotta a 52-54 fokot. :)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
"Csak azért tudom ajánlani, mert a hűtése nekem nagyon bejött. "
A linkelt 1 gigásnál a kép rossz, nem azt a modellt kapná.
6/7 anonim válasza:
tudom hogy nem az a videókártya van benne ami a képen, és gondoltam nem azt nem kell mondanom, hogy azért ajánlom, mert nagyon jó a teljesitménye ... mivel alapból, kb az összesnek egyforma... csak mondtam, egy még 1 okot arra, hogy azt vegye. :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ment zöld kéz :)
2012. dec. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!