Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eyefinity halandó ember...

Eyefinity halandó ember számára elérhető?

Figyelt kérdés

Az érdekelne ,hogy menyibe kerülne egy Eyefinity pc monitorral mindennel együtt?

És hogy milyen bika gép kell ehez valamint menyi a fogyasztása egy ilyen gépnek (W).

Sajnos esélyem sincs ilyen gépre de azért mégis érdekelne milyen távol is van tőllem a megvalósítás.

Aki rászánja az időt és válasszól annak annak nagyon köszönöm. :D

2012. nov. 28. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minimum, ha mind3 képernyő FULL HD, és kell az ultra, az olyan 200ezer, e mellé 3 Monitor tn-panelből 3X30=90, IPS-ből 3X40=120 ezer.

Tehát olyan 290-320-ért minden maxon menne, FullHD monitorokon.

Fogyasztása:-gép:300w körül

-Monitorok:70-150w(Led vagy LCD)

2012. nov. 28. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:

"-Monitorok:70-150w(Led vagy LCD)"

Ezt elmagyarázod, hogy a kettő miért van egymással vagylagosan?

2012. nov. 28. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
A Led fogyasztása átlagosan 20-25W működés közben, míg az LCD-é 45-50W. Tehát ha LCD monitort vesz, akkor 150W körüli fogyasztást kap, ha LED-et, 70W körülit.
2012. nov. 28. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Talán nincs is olyan távol mint gondoltam a hardverekről is tudnál írni mi is kell bele pontosan. Mert gépvásárlás előtt állok de akkor már úgy venném hogy később még erre az Eyefinity rendszerre is jó legyen.
2012. nov. 28. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:

"A Led fogyasztása átlagosan 20-25W működés közben, míg az LCD-é 45-50W. Tehát ha LCD monitort vesz, akkor 150W körüli fogyasztást kap, ha LED-et, 70W körülit."

Ez mind szép, de a LED nem kiváltója az LCD-nek. Te a háttérvilágításra gondoltál, szóval LED vs fénycsöves LCD megoldás

2012. nov. 28. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó dolog az Eyefinity tényleg, de én olyan monitorral raknám csak össze, aminek nincs, vagy alig látható a kávája. (engem szerintem zavarna)

Valaki tud ilyen monitorról ?:D

2012. nov. 28. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
5 méterröl nem is látnád :-)
2012. nov. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!