Eyefinity halandó ember számára elérhető?
Az érdekelne ,hogy menyibe kerülne egy Eyefinity pc monitorral mindennel együtt?
És hogy milyen bika gép kell ehez valamint menyi a fogyasztása egy ilyen gépnek (W).
Sajnos esélyem sincs ilyen gépre de azért mégis érdekelne milyen távol is van tőllem a megvalósítás.
Aki rászánja az időt és válasszól annak annak nagyon köszönöm. :D
Minimum, ha mind3 képernyő FULL HD, és kell az ultra, az olyan 200ezer, e mellé 3 Monitor tn-panelből 3X30=90, IPS-ből 3X40=120 ezer.
Tehát olyan 290-320-ért minden maxon menne, FullHD monitorokon.
Fogyasztása:-gép:300w körül
-Monitorok:70-150w(Led vagy LCD)
"-Monitorok:70-150w(Led vagy LCD)"
Ezt elmagyarázod, hogy a kettő miért van egymással vagylagosan?
"A Led fogyasztása átlagosan 20-25W működés közben, míg az LCD-é 45-50W. Tehát ha LCD monitort vesz, akkor 150W körüli fogyasztást kap, ha LED-et, 70W körülit."
Ez mind szép, de a LED nem kiváltója az LCD-nek. Te a háttérvilágításra gondoltál, szóval LED vs fénycsöves LCD megoldás
Jó dolog az Eyefinity tényleg, de én olyan monitorral raknám csak össze, aminek nincs, vagy alig látható a kávája. (engem szerintem zavarna)
Valaki tud ilyen monitorról ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!