Vélemények a pc ről?
eyefinitire használom
proci: [link]
alaplap: [link]
Ház : [link]
RAM: [link]
Monitor: [link] szor 3
videókártya: [link] szor 3
Táp: [link]
HDD: [link]
Első véleményem az, hogy kamu.
A második meg az, hogy jó. De most tényleg mit vársz? Idelinkelsz nekünk egy olyan gépet, amiben már csak a monitor is majdnem egy millió forint... Ja, és azt a részét amúgy nem értem a sztorinak, hogy miért egy előző generációs i7-et raksz bele, ha már 3-utas HD7970 CF-fel dobálózol, ráadásul Z77-es lappal. :D
proci miért nem Ivy?
lap felesleges, elég egy egyszerűbb darab is
ház ok
ramból minek 16GB? 8 giga is elég, de ez még a legkisebb gond, mert viszonylag olcsó
monitorból én inkább egy kisebb, de IPS paneles darabot vennék, eyefinity ide vagy oda.
videókártyára is minek 6GB ram? minek három kártya?
táp a három kártya mellé ok, de ordas nagy túlzásnak tartom az egész CF-esdit, vagy ha már CF, elég két kártyából is, és akkor ki lehet jönni egy kisebb teljesítményű darabbal is.
hdd ok, bár én keveslem a tárhelyet. ha már így ész nélkül szórod a pénzt, itt több haszna lenne.
SSD hol marad?
mindent összegezve erősen megkérdőjelezem a kérdés valódiságát, nagyon e-penis feelingem van ha ránézek erre a konfigra. pénzt ész nélkül szóró, sok helyen felesleges, máshol szűkös, pont mint a magyar költségvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!