Melyik laptopot vegyem meg 115 ezerből: Lenovo IdeaPad VS. Acer Aspire VS. Packard Bell EasyNote?
Főbb szempontok: grafika (gyengébb játékok, grafikai programok, HD-filmnézés), üzemidő, megbízhatóság (ne melegedjen).
Lenovo IdeaPad G580 59-340206
Acer Aspire E1-571G-32324G75Mnks
Packard Bell F5211-HC-459HG NX.C0ZES.015
Egyéb javaslat?
Mobilon nem jöt be ugy leirás PB nek mint Lenovo nak
egy másik oldalon megnéztem ott nem irtak vga t vagyis csak integrált intel HD t
Lenovo ténleg nemtudom mért lene jó
persze mint márka nem rossz de ilyen árkategóriában egyik márkától sem kel csodákat várni
.
Acer ben szép az i3 Sandy meg GT620
jó vételnek tünik ha 115ezer kb.
de Ukrajnában élsz? vagy onan rendelnéd csak?
menyi garancia van rá? és garanciáztatás megoldható?
ha 2év es Acer már akor jó de még ha 1éves garis acer közé tartozik akor anyira nem.
.
ha PB ben vam vga akor ird le milyen vagy linkeld be ugy mint lenovo t ott nemtudom mért látam a leirását...
PB ben is GT620 van látam hát akkor Acer az elsö telejsitményben aztán PB aztán Lenovo
mivel PB Acer gyártója igy léynegében ezeközt a márka nem dönt igazán Lenovo t meg azért szeretik mert "IBM volt az öse"
igen, Ukrajnában, de az Acerre csak 1 év garanciát adnak :(
ebben az árkategóriában melyik gyártó számít jobbnak?
és a Samsung NP300E5X-T01HU?
köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nekem Pacard Bell easy note om van már 3 éve és semmi baja.
egyébként a packard bell t is az acer gyártja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!