PACKARD BELL EASYNOTE F5211-HC-454HG-hez adnak Driver telepítőlemezt vagy nekem kell letöltenem netről, és ha nekem kell akkor honnan tudom letölteni?
Ha jól emlékszem ezen a notin valami előtelepített linux van, szóval esélyes, hogy nem kapsz hozzá Windows-os telepítőlemezt.
Innen mindent le tudsz szedni: [link]
Mit nem találsz rajta? Tök egyértelmű:
Select Notebook Family -> Notebook
Select Product Line -> EasyNote
Select Product Model -> EN F
Utána az oprendszert választod ki (Vista 32bit, vagy Win7 32, 64bit)
letöltöttem egy dokumentumot a packard bell honlapjáról ahol a driverek is vannak... és itt írnak benne több dolgot is mint pl:
Virtuális billentyűzet
A virtuális billentyűzettel az érintőképernyő használatakor végezhető szövegbevitel. A virtuális billentyűzet
megnyitásához érintse meg a képernyőt, majd érintse meg a képernyő bal szélén megjelenő beviteli panelt.
A virtuális billentyűzet ablaka a megnyitása után legfelülre kerül. Szükség szerint helyezze át a képernyő
megfelelő részére.
A virtuális billentyűzet beállításai testreszabhatók; ehhez válassza a Start > Vezérlőpult > Tábla PC
beállításai elemet, majd az Egyéb lapon az Ugrás a beviteli panel beállításaira elemet.
A képernyő kalibrálása
Ha a képernyő nem az elvárt módon reagál a parancsokra, akkor
előfordulhat, hogy újra kell kalibrálnia. Ehhez válassza a Start > Vezérlőpult
> Hardver és hang > Tábla PC beállításai elemet. A Megjelenítő lapon
válassza a Kalibrálás.... elemet. A képernyő kalibrálásához kövesse a
megjelenő utasításokat.
További beállítások
A Start > Vezérlőpult > Tábla PC beállításai és a Toll és érintés útvonalon
további beállítások is elérhetők.
Megjegyzés: Egyes érintőképernyőknél vékony légrés van az üveg és
a rezisztív filmréteg között. Időnként előfordulhat, hogy koncentrikus
árnyékok, úgynevezett Newton gyűrűk jelennek meg a két eltérő
hőmérsékletű és eltérő nyomásnak kitett réteg közötti
fényvisszaverődés miatt. A jelenség normális, és a gyűrűk néhány
percnyi használat után eltűnnek.
Az érintőképernyő tisztítása
Az érintőképernyők érzékeny eszközök, tisztításuk során nem szabad tisztítószert használni. Kövesse az 4.
oldalon található, A számítógép tisztítása című szakaszban szereplő javaslatokat.
ez most az egér érintőtáblájára vagy a monitorra vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!