Mi a véleményetek az FX CPU és ATI vs nVidia? Gaming
Új cpu-t akarok venni: FX cpu-t vagy phenom ii-t?
Egy 8 magos FX-et akarok venni (815O v 2O)
Új vga-t akarok venni: ATI 79XX-78XX vagy nvidia gtx 6XX?
Egy gtx 66O-67O-et akarok venni.
Nem elég 60fps
akkor duplázd meg árkereted
mivel bf3 map64 multi nem fog 80fps el menni enyiböl...
föleg ha szoftveresen videozol (fraps)
játéktól függ hogy menyi az fps
és beálitásoktól aligha fontos hogy jelentkételen gépterhelö beálitást Very Ultra Quality ra álítsd...
amikor ezt Off ra téve is ugyan olyan a kép teljesen csak épp 20fps helyet 90fps van...
Szerkesztek.
Bf3 nincs nekem meg pc-re csak boxra van. Nem mindenre frapset kell használni :) A mirillis action sokkal jobb: nem erőlteti meg annyira (nem vesz le annyi fps-t) a gépet, és kevesebb helyet foglal. Van amihez frapot használok mert fontos a minőség egy nagyobb movienál.
Én nem veszek fel videokat így nem vételen nem ismerek sok félét
valamenyit minden program leterhel gépböl ha keveset is és amugy mint láthatad irtam hogy már alapból felvevés nélkül se számíts ilyen magas fps re
valamelyik játék eleve fps korlátos
vagy olyan vacakul optimalizált hogy erös gépen is roszúl megy
honan kéne tudnom mire használod
.
öszegedböl mit vehetsz ara már kaptál választ
hogy menyi fps ed lesz azt meg meglátod
és nem megkivánod:)
ha szerkesztesz akkor
fx8 asokal olcsón kijösz szerintem jól gondoltad hogy olyant vegyél
újonan i7 Ivy nem olcsó de Sandy sem más extra intel platformról ne is beszéljünk
használtan lene érdemes i7 re beruházni ha gondolod vagy marad az új i5 Sandy/Ivy
de szerintem szerkesztés szempontjából fx8 al jobban jársz
fx8320 szép árban van elégé
Kb hány évig lenne jó ez a gép?
Ja és nem csak cpu és vga-t kell vennem hanem kb egy teljesen új gépet. Tudjátok ha az ember fejleszt akkor jobb cpu és ha jobb cpu akkor jobb lap is kell és stb stb... nagyobb vga-hoz meg nagyobb ház kell. Kb 200 ezer kell nekem most, de nem nagy cucc :DD(na jó de, magyarországon lakunk. anyád Viki :D)
Eldöntöttem: 8150 és egy 7870-et fogok venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!