Melyik tápegység lenne a legjobb ehhez a konfighoz?
kitételek:
-márkás legyen
-olvastam olyat, hogy azért romlott el a gépe mert kevés áramot kapott, na és ezt el szeretném kerülni, ugyhogy lehet bőven nagyobb is
-és itt a konfig
Alaplap
ASUS Sabertooth Z77
Processzor
INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX
Videokártya
SAPPHIRE HD7870...
Merevlemez
WD 1000GB 7200rmp 64MB SATA3 WD10EZRX
SSD
SAMSUNG 64GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC064D/EU
Optikai egység
LITE-ON IHBS112-04 FEKETE OEM
Ennyiből ehhez a géphez én egy Be Quiet Straight Power E9 480W CM-et vennék. Magas hatásfok, moduláris, k*rva halk stb. Amúgy valamilyen kikötésed volna?
Amúgy ilyen összegnél van bőven mozgás tér, Antectől az EA 450/550 Platinum is ott van van a már említett Seasonic G 450/550 stb.
Szerintem ipon on is van (vagy még pcx en is) de mobilon nem fogom keresgélni (árgépen ezeket nem adta ki mondjuk pcx et sose szokta:D)
Iponon tuti van, mivel ahogy eddig észre vettem elég népszerű hely, és én is előnybe részesítem, meg a kínálat is széles, szóval általában onnan szemezgetek.
Kérdező esetleg ha HD 7870 CF-t tervezel, és úgy döntesz a VGA-kat meg a CPU-t szénné húzod akkor 35-ből Corsair HX650-et mondanám :)
ja rájöttem van HX series HX650 meg Professional series HX650
de HX series en csak 2 pci-e van nem 4...
akkor ezekszerint árgépes linekem is rossz szerintem ... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!