Asztali gépemben használhatok notebook vinyót oprendszer alatt?
Wan egy 5 éves WD Scorpio 160GB-os notebook vonyóm, és gondoltam hogy inkább arra raknám fel az oprendszert, mert így elméletben gyorsabban tudnám használni a terrár WD GreenCaviar-ral. Lehet valami következménye hogy a 160 gigásra teszem az OS-t?
Előre is köszönöm!
Kifejtenéd az elméleted bővebben?
Az a rész érdekelne, hogy a 5400 RPM-es winyóról miért lenne gyorsabba a rendszer, mint az 7200-asról.
Működni fog, de nem lesz gyorsabb.
Nem semmi gond nem lehet vele, nyugodtan rátelepítheted.
De ha az 5 éves WD Scorpio lassabb mind a WD GreenCaviar akkor nem lesz gyorsabb az oprendszered.
Azért írtam kiegészítésként mert nem tudom milyen "rpm" értekeik vannak a hdd-knek, és hogy milyen csatlakozásúak S-ATA vagy a régebbi P-ATA. Telepítés előtt célszerű ezt megnézni.
A terrás egy SATA2-es WD GreenCaviar 7200RMp 64mb cache-el, a kisebbet pontosan nem tudom sajna, mert nincs ráírva, de az is serialos.
De ha működni fog akkor megnyugodtam. Nem a nagy teljesítményre gyúrok, mivel csak egy 2 magvas ahtlon 2-es dolgozik alatta, de ha mondjuk másolok és nem tudok tőle kockulni mert foglalt vinyó, akkor viszont jó ha a háttértár dolgozik csak és az OS vinyója szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!