Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet vegyek 600k-bol?

Milyen gépet vegyek 600k-bol?

Figyelt kérdés
tényleg olyan gépet szeretnék amire nem lesz panaszon 2-3 évig és viszi a játékokat legalább minimumon.
2012. nov. 22. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
600K, és nem i7 van benne? Ezt a hülyeséget.
2012. nov. 22. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:
16%

"Tipikus gamer laptop: "

Kérlek definiáld ezt.

"Huhúúú, akk 300ból megúszod :D "

Ezután a megnyilvánulás után inkább hagyjuk is.

"mert aztmondják semmi értelme, aztán a 2-3év múltán rájönnek, hogy tényleg jobb lett volna az erősebbet venni -.-""

Kíváncsi leszek, hogy 2-3 év múlva miért kéne nagyobb CPU a HD 7970 alá, mert ugye játékokról van szó.

"600K, és nem i7 van benne?"

Szerintem (is) romlik a közoktatás, de azért az, hogy 273 748 Forintot tévedtél kicsit sok.

Szerintem jó mgoldgod konfigja, bár annyit HyperX-ért nem adnék, meg tápból valami jobbat és nagyobbat vennék(nem mintha baj lenne az FSP AU-val), és jól megráncigálnám az órajeleket(ide elengedhetetlen a megfelelő hűtés is).

Amúgy kérdező neked milyen elképzeléseid vannak? Elvégre a te géped lesz. Annyit viszont leszögezek, hogy jobban jársz ha most költesz rá 200-300K-t és majd 2-3 év múlva gépet cserélsz, sokkal napra készebb lesz a konfigod.

2012. nov. 22. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:
tápból én Seasonic-ot ajánlanék :)
2012. nov. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!