Szerintetek melyik érné meg jobban? Vegyek egy tesco- s gépet 65 körül ujjonan vagy egy használtat 25 - 30 körül? Csak netezésre kell facebook film nézés stb viszont minden nap használatba lenne kb napi 10 -12orát?
Nézegettem a gépösszerakós oldalakat(mostanában amúgy is nagyon sokat bújtam,mivel én is most raktam össze magamnak egy vasat) és azt a következtetést vontam le,hogy egy vadiúj olyan gép,amibe azért benne van a későbbi fejleszthetőség lehetősége olyan 70körül lenne.De akkor az már nem egy gyenge,grafikai maggal is rendelkező processzort tartalmazna(így átmenetileg nem kellene videókártyát venned) és olyan alaplapra lennének a különféle alkatrészek szerelve,mely 4 memória slotot is tartalmaz,így ott is ott van a későbbi bővítési lehetőség,már van rajtuk USB3 kimenet,DVi is.
Természetesen lehet használtan is gépet venni(én is eladom majd az eddig használt gépem),de 25-30 körül túl komoly gép még használtan sem lesz,aki meg olyan 60-70-et kér el használtan egy gépért általában túlárazza a tudásához képest.Én is örültem volna ha pl 60-ért már egy minimum i3-as,de inkább i5-ös gépet tudtam volna venni,de ez csak egy álom maradt,így maradt az új összerakás:)
értem köszönöm szépen a lényeget elfelejtettem nem tervezek vele hosszú távra "csak" 7 hónapig a mostani gépem tàpja tönkre ment és szinte mindent kinyirt most is telefonrol netezek de igy elég problémás ezért gondolkkodtam egy ideglenes gép beszerzésén amig nemtudok normàlisat venni szét néztem neten és 20 alatt / körül is elég elfogadhatóak vannak lehet beprobálkozok egy olyannal pl ez 18 ért : 3.000 ghz proci 1 gb ram 80gb vinyo dvd meg hajto 128mb vidikari
frissen telepitve xp vel
20-30 körül sok-sok P4-es,vannak annak megfelelő AMD-s vasat fogsz találni,az enyém is ilyen.AMD Sempron 3000+
1,5 Giga DDR memória,ASUS alaplap, Sapphire Radeon 9600-as 256Mb videókártya, 160Gigás vinyó, 1LG és 1 Asus DVD író, 300W-os táp,kártyaolvasó,összes telepítővel,Win 7-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!